Καλωσήρθατε στο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών ΚΑΡΑΜΟΥΤΑΣ που λειτουργεί με επιτυχία εδώ και 25 χρόνια στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.Παίξτε καθημερινά από τις 08.00 το πρωί ως τις 11 το βράδυ όλα τα παιχνίδια ΠΡΟΠΟ,ΛΟΤΤΟ,ΠΡΟΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ,ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ,SUPER 3,EXTRA5,ΛΑΧΕΙΑ ,ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ,ΚΙΝΟ , MONITOR GAMES (RACES),VIRTUAL SPORTS και ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE σε έναν άνετο χώρο.Στο πρακτορείο εξοφλούνται επίσης λογαριασμοί ΔΕΗ,ΟΤΕ/COSMOTE,ΕΥΑΘ,WIND,NOVA,CYTA,VODAFONE και Φυσικό Αέριο .



Eπικοινωνήστε ηλεκτρονικά μαζί μας μέσω του email : praktoreiokaramoutas@gmail.com ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.



AΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤV

powered by στοιχημα

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΜΕ ΣΕΠΠΠ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

Από αύριο Τρίτη νέα εποχή ξεκινάει και στο πρακτορείο μας όσον αφορά την πληρωμή λογαριασμών σε συνεργασία με τον ΣΕΠΠΠ και την αξιοπιστία της Εθνικής Τράπεζας.Πλέον θα μπορείτε να πληρώνετε ΑΠΑΝΤΕΣ τους λογαριασμούς από ρεύμα-τηλέφωνο-νερό(ακόμα και τοπικών περιοχών)-κινητά - σταθερά- φυσικό αέριο.
Η πληρωμή θα μπορεί να γίνεται είτε μερικώς το ποσό είτε ολικώς ακόμα και πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.Και επίσης μπορείτε να πληρώνετε και λογαριασμούς που έχουν λήξει.Και όπως πάντα πληρωμές κάθε μέρα όλη μέρα και Σαββατοκύριακα και αργίες.