Καλωσήρθατε στο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών ΚΑΡΑΜΟΥΤΑΣ που λειτουργεί με επιτυχία εδώ και 25 χρόνια στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.Παίξτε καθημερινά από τις 08.00 το πρωί ως τις 11 το βράδυ όλα τα παιχνίδια ΠΡΟΠΟ,ΛΟΤΤΟ,ΠΡΟΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ,ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ,SUPER 3,EXTRA5,ΛΑΧΕΙΑ ,ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ,ΚΙΝΟ , MONITOR GAMES (RACES),VIRTUAL SPORTS και ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE σε έναν άνετο χώρο.Στο πρακτορείο εξοφλούνται επίσης λογαριασμοί ΔΕΗ,ΟΤΕ/COSMOTE,ΕΥΑΘ,WIND,NOVA,CYTA,VODAFONE και Φυσικό Αέριο .



Eπικοινωνήστε ηλεκτρονικά μαζί μας μέσω του email : praktoreiokaramoutas@gmail.com ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.



AΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤV

powered by στοιχημα

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Νέα μεγάλη διπλή επιτυχία στο ΚΙΝΟ από έναν παίκτη 29/10


Ο ίδιος παίκτης στο ΚΙΝΟ έπιασε σε 2 διαφορετικά δελτία συνδυασμό με τα ίδια νούμερα.Στο πρώτο δελτίο έβγαλε 3 φορές 5 στα 5 με πολ/στη 2 το καθένα και στο άλλο δελτίο έβγαλε την 6άδα ολόκληρη και συνολικά κέρδισε 1.918 € !!!

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Nέες επιτυχίες στο ΚΙΝΟ


Το 6 στα 6 έχει την τιμητική του στα κερδισμένα δελτία πελατών. Στο πρώτο δελτίο έπιασε 3 φορές 6 στα 6 κερδίζοντας 2.066 € !!

Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

Nέες επιτυχίες σε ΚΙΝΟ και ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ


6 στα 6 στο ΚΙΝΟ και τα χηνάρια του Γιουρόπα Λιγκ πλήρωσαν και στο δικό μας πρακτορείο.
Είσπραξη κερδών ΑΜΕΣΑ μόνο από τα νόμιμα πρακτορεία ΟΠΑΠ.

Για να ενημερώνεστε για περισσότερες επιτυχίες κάντε like στην επίσημη σελίδα του πρακτορείου στο facebook https://www.facebook.com/praktoreio.karamoutas