Καλωσήρθατε στο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών ΚΑΡΑΜΟΥΤΑΣ που λειτουργεί με επιτυχία εδώ και 25 χρόνια στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.Παίξτε καθημερινά από τις 08.00 το πρωί ως τις 11 το βράδυ όλα τα παιχνίδια ΠΡΟΠΟ,ΛΟΤΤΟ,ΠΡΟΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ,ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ,SUPER 3,EXTRA5,ΛΑΧΕΙΑ ,ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ,ΚΙΝΟ , MONITOR GAMES (RACES),VIRTUAL SPORTS και ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE σε έναν άνετο χώρο.Στο πρακτορείο εξοφλούνται επίσης λογαριασμοί ΔΕΗ,ΟΤΕ/COSMOTE,ΕΥΑΘ,WIND,NOVA,CYTA,VODAFONE και Φυσικό Αέριο .



Eπικοινωνήστε ηλεκτρονικά μαζί μας μέσω του email : praktoreiokaramoutas@gmail.com ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.



AΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤV

powered by στοιχημα

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

7 στα 7 στο ΚΙΝΟ 27/11

Παίκτης του ΚΙΝΟ στο πρακτορείο μας έπαιξε 4 επτάδες αριθμών για 1 κλήρωση σε δελτίο αξίας 2€,έπιασε 7 στα 7 και κέρδισε 2.040,60€

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE 22-25/11


ΠΩΣ ΧΤΙΖΕΙ ΤΟΝ ΝΕΟ ΟΠΑΠ Η EMMA DELTA

Προωθείται σχέδιο πλήρους αναδιοργάνωσης του οργανισμού με στόχο τη μείωση κόστους και την αποδοτικότερη λειτουργία. Τι είπε στο conference call η διοίκηση για τις αλλαγές στα χρονοδιαγράμματα για VLTs και για την επαναδιαπραγμάτευση συμβάσεων.

Ομοβροντία ειδήσεων επιφύλαξε στους αναλυτές που παρακολούθησαν τη σημερινή τηλεδιάσκεψη για τα αποτελέσματα εννεαμήνου η νέα διοίκηση του ΟΠΑΠ.
Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Kamil Ziegler είπε πως προωθείται σχέδιο πλήρους αναδιοργάνωσης του οργανισμού με στόχο τη μείωση κόστους και την αποδοτικότερη λειτουργία, αναφέρθηκε στα νέα χρονοδιαγράμματα για τις παιχνιδομηχανές (VLTs) και το Στιγμιαίο Λαχείο (Ξυστό), αλλά και την απόφαση της διοίκησης να επαναδιαπραγματευτεί σειρά συμβάσεων με προμηθευτές και συνεργάτες, με κορυφαίο παράδειγμα την «Ελληνικά Λαχεία».
Υποστήριξε, επίσης, πως προωθούνται αλλαγές και στον τρόπο λειτουργίας του διοικητικού συμβουλίου του ΟΠΑΠ το οποίο μέχρι σήμερα αποφάσιζε για τα πάντα, αλλά στο εξής θα επικεντρωθεί στον καθορισμό και στην παρακολούθηση στρατηγικών στόχων.
Η διοίκηση είπε πως περισσότερες λεπτομέρειες για το σχέδιο αναδιοργάνωσης και σειρά στρατηγικών θεμάτων θα δώσει στα τέλη του έτους καθώς τώρα έχει επικεντρωθεί στην καθημερινή λειτουργία του ΟΠΑΠ και στην ομαλή μετάβαση στη νέα ιδιοκτησία υπό την επενδυτική εταιρεία Emma Delta.
Το νέο χρονοδιάγραμμα για τα VLTs προβλέπει πως τα πρώτα από τα 35.000 μηχανήματα θα λειτουργήσουν στο τρίτο τρίμηνο του 2014. Στον ΟΠΑΠ περιμένουν τις τελικές αποφάσεις της επιτροπής παιγνίων για τη λειτουργία της αγοράς, μελετούν τις τεχνικές προδιαγραφές των παιχνιδομηχανών, επιχειρούν να οργανώσουν τους διαγωνισμούς για τους συνεργάτες (τα 18.000 VLTs θα λειτουργούν από συνεργάτες του ΟΠΑΠ).
Η διοίκηση υποστήριξε πως είχαν δημιουργηθεί προσδοκίες για μεγάλη συμμετοχή του ΟΠΑΠ στην επένδυση που θα κάνουν οι πράκτορες για τις αίθουσες. Είπε πως τελικά η συμμετοχή του οργανισμού θα είναι μικρότερη και πως επανεξετάζεται η στρατηγική για το δίκτυο των VLTs και το μοντέλο των Gaming Halls.
Το μοντέλο που είχε αρχικά αποφασιστεί για την ανάπτυξη των VLTs θεωρείται υψηλού κόστους από τη νέα διοίκηση η οποία εξετάζει σειρά αλλαγών. Οπως επισήμανε ο κ. Ziegler, είναι σημαντικό να λειτουργούν όσο το δυνατόν περισσότερα μηχανήματα από την πρώτη ημέρα καθώς από εκείνη τη στιγμή θα αρχίσει να μετράει αντίστροφα ο χρόνος για τη δεκαετή περίοδο εκμετάλλευσης των VLTs από τον ΟΠΑΠ.
Για το Στιγμιαίο Λαχείο, η νέα διοίκηση του ΟΠΑΠ υποστήριξε πως θα είναι έτοιμη στο τέλος του πρώτου τριμήνου του 2014. Επισήμανε πως χάθηκε χρόνος εξαιτίας της καθυστέρησης στην έγκριση της συμφωνίας για παραχώρηση της 12ετούς διαχείρισης των Κρατικών Λαχείων στην «Ελληνικά Λαχεία» (ΟΠΑΠ, Intralot, Scientific Games). Για την έκτακτη γενική συνέλευση του Δεκεμβρίου στην οποία θα συζητηθούν αλλαγές στο καταστατικό της «Ελληνικά Λαχεία» και στις συμβάσεις προμήθειας που έχουν υπογράψει οι Intralot και Scientific Games, ο κ. Ziegler υποστήριξε πως είναι γνωστή η θέση της Emma Delta την οποία είχε εκφράσει κατά τη διαδικασία ιδιωτικοποίησης του ΟΠΑΠ.
Υποστήριξε, όμως, ταυτόχρονα πως η νέα διοίκηση δεν επιθυμεί κατά κανένα τρόπο να καθυστερήσει η υπόθεση του Στιγμιαίου Λαχείου και με το θέμα ασχολούνται κορυφαία στελέχη ώστε να μη χαθεί και άλλος χρόνος. «Ο ΟΠΑΠ έχει επενδύσει τα πιο πολλά χρήματα στην υπόθεση των Λαχείων και θέλει έχει όσον το δυνατόν γρηγορότερα απόδοση από τη συγκεκριμένη επένδυση» είπε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του οργανισμού.
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε η νέα διοίκηση του ΟΠΑΠ στο δίκτυο των πρακτορείων. Όπως είπε, ο ΟΠΑΠ διαθέτει 4.400 σημεία πώλησης, δηλαδή το μεγαλύτερη δίκτυο διανομής στην Ελλάδα. Συνεπώς υπάρχουν σημαντικά περιθώρια περαιτέρω αξιοποίησης του συγκεκριμένου δικτύου. Ταυτόχρονα ετοιμάζει αλλαγές στο μοντέλο συνεργασίας με τους πράκτορες με στόχο την ενίσχυση της σχέση με τον ΟΠΑΠ.