Καλωσήρθατε στο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών ΚΑΡΑΜΟΥΤΑΣ που λειτουργεί με επιτυχία εδώ και 25 χρόνια στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.Παίξτε καθημερινά από τις 08.00 το πρωί ως τις 11 το βράδυ όλα τα παιχνίδια ΠΡΟΠΟ,ΛΟΤΤΟ,ΠΡΟΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ,ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ,SUPER 3,EXTRA5,ΛΑΧΕΙΑ ,ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ,ΚΙΝΟ , MONITOR GAMES (RACES),VIRTUAL SPORTS και ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE σε έναν άνετο χώρο.Στο πρακτορείο εξοφλούνται επίσης λογαριασμοί ΔΕΗ,ΟΤΕ/COSMOTE,ΕΥΑΘ,WIND,NOVA,CYTA,VODAFONE και Φυσικό Αέριο .



Eπικοινωνήστε ηλεκτρονικά μαζί μας μέσω του email : praktoreiokaramoutas@gmail.com ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.



AΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤV

powered by στοιχημα

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Ο ΟΠΑΠ προχωρεί σε νέα συμφωνία με τους πράκτορές του


Προς νέα συμφωνία με τους πράκτορές του οδεύει ο ΟΠΑΠ. Αν και δεν είναι ακόμη γνωστός ο χρόνος εφαρμογής της, οι δύο πλευρές φέρεται να κατέληξαν σε συμφωνία για τις προμήθειες στα υφιστάμενα (επίγεια) παιχνίδια, για τη χρήση κάρτας παίκτη και -τέλος- για την εισαγωγή του «Ζωντανού Στοιχήματος» (Live Betting).

Σε ό,τι αφορά τα υφιστάμενα παιχνίδια, οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει στην αλλαγή προμήθειας στα αριθμολαχεία (ΚΙΝΟ, Τζόκερ κ.λπ.), όπου η νέα προμήθεια ορίζεται σε 28% επί της μεικτής κερδοφορίας και η οποία σταδιακά θα ανέλθει σε 30% έως το 2015. Η νέα προμήθεια, με την προϋπόθεση ότι η απόδοση στους παίκτες παραμένει σταθερή, σημαίνει αύξηση από το σημερινό 8% σε ένα εύρος 8,4% έως 8,9%.

Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι «Πάμε Στοίχημα», η νέα προμήθεια διαμορφώνεται κλιμακωτά και στο 3% στα μονά στοιχήματα, 6% στις δυάδες, 9% στις τριάδες και 12% επί της αξίας του δελτίου στις τετράδες στοιχημάτων και άνω. Το νέο σύστημα προμήθειας στο παιχνίδι «Πάμε Στοίχημα», όπως αναφέρεται, θα ισχύσει για ένα έτος και θα επανεξεταστεί, καθώς η πρόθεση των δύο πλευρών είναι ο υπολογισμός της προμήθειας να ανέλθει κι εδώ στο 30% επί της μεικτής κερδοφορίας του παιχνιδιού. Μάλιστα, η πρόθεση είναι ο υπολογισμός θα γίνεται σε πραγματικό χρόνο και ανά δελτίο.

Ο ΟΠΑΠ ωστόσο δεν διαθέτει σήμερα τη συγκεκριμένη τεχνολογία (δυναμική απόδοση προμήθειας) και είναι κάτι που τώραδιαπραγματεύεται με τις εταιρείες Intralot και Lottomatica ως αντικείμενο της νέας σύμβασης τεχνολογικής υποστήριξης που θα ισχύσει από το ερχόμενο καλοκαίρι. Έτσι, ως ενδιάμεσο στάδιο θα αξιοποιηθεί η κλιμακωτή προμήθεια, η οποία θα επαναξιολογηθεί μετά την ισχύ της κατά ένα έτος.

Οι νέες προμήθειες των πρακτόρων σημαίνουν περισσότερα χρήματα για τους ίδιους, οι οποίες θα φτάσουν σε ετήσια βάση μέχρι το 2015 τα 30 εκατ. ευρώ ή περίπου 7 χιλ. ευρώ ανά πρακτορείο (υπολογίζονται 4.200 ενεργά πρακτορεία).

Στο «Zωντανό Στοίχημα», που δίνει τη δυνατότητα στοιχηματισμού σε ένα γεγονός (π.χ. αγώνας) που διεξάγεται ζωντανά, οι δύο πλευρές πρότειναν την άμεση εφαρμογή της κλιμακωτής προμήθειας, και να γίνει με ελάχιστο προσφερόμενο πλήθος αγώνων 15 ανά εβδομάδα τη χειμερινή περίοδο και ελάχιστο ετήσιο payout 85%. Ωστόσο κι εδώ δεν προσδιορίζεται ο χρόνος υλοποίησης του νέου παιχνιδιού, αν και καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι στόχος είναι η υλοποίηση μέχρι τον ερχόμενο Ιούνιο, που ξεκινά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου (Εuro). Πάντως, πολλές φορές στο παρελθόν ο ΟΠΑΠ είχε υποσχεθεί το «Zωντανό Στοίχημα» χωρίς να καταφέρει να το εισαγάγει στην αγορά.

Τέλος, πράκτορες συμφώνησαν με τον ΟΠΑΠ στην εισαγωγή της προπληρωμένης κάρτας παίκτη, η οποία θα χορηγείται αποκλειστικά από το δίκτυο των πρακτορείων και θα ενεργοποιείται, θα πιστώνεται και θα ρευστοποιείται μόνο στα πρακτορεία. Οι όροι των παιχνιδιών, τα προσφερόμενα παιχνίδια, οι αποδόσεις τους και η προμήθεια θα είναι ίδια για κάθε παιχνίδι στο Διαδίκτυο όπως και στο επίγειο δίκτυο. Η δε προμήθεια θα υπολογίζετε στον τζίρο της κάθε κάρτας και θα πιστώνεται στο πρακτορείο από το οποίο έγινε η τελευταία πίστωση.

Αν και οι νέες συμφωνίες είναι ανεξάρτητες μεταξύ τους, εκτιμάται ότι θα έλθουν σε ένα συμβατικό κείμενο το οποίο εξαρτάται κυρίως από την εφαρμογή της κάρτας παίκτη. Η τελευταία αναμένεται ν’ αλλάξει τη δικαιοπρακτική σχέση ΟΠΑΠ - πράκτορα και οι τελευταίοι εκτιμάται ότι θ’ απαιτήσουν, πριν ενεργοποιηθεί το πακέτο των συμφωνιών, να υπάρξει η νέα δικαιοπρακτική σχέση που αφορά τη χρήση προπληρωμένης κάρτας παίκτη. Αυτή η απαίτηση καθιστά ασαφή τον χρόνο ισχύος των νέων συμφωνιών.

www.praktores.eu

Δύο νέες επιτυχίες στο ΚΙΝΟ


Μέσα σε 2 μέρες 2 παίκτες του ΚΙΝΟ στο πρακτορείο μας πιάσανε 6 στα 6 με πολλαπλασιαστή το 2.

Στην πρώτη περίπτωση έπαιξε 2 συνδυασμούς αριθμών με πολλαπλασιαστή 2 για 2 κληρώσεις σε δελτίο αξίας 4€, έπιασε 6 στα 6 και πληρώθηκε 1.461€.


Ο άλλος παίκτης έπαιξε 2 συνδυασμούς αριθμών για 1 κλήρωση με πολλαπλασιαστή 2 σε δελτίο αξίας 2€,
έπιασε 6 στα 6 και πληρώθηκε 1.460€.


Μέσα στην κρίση τα πρακτορεία
ΟΠΑΠ στους τυχερούς παίκτες μοιράζουν πολλά ευρώ!!!

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Τύχη ή τέχνη? Νέα επιτυχία στο ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ



Νέα επιτυχία στο πρακτορείο μας στο ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ.Παίκτης μας έπαιξε 8 αγώνες σε τελικά/goal/over σε δελτίο αξίας 30€,τα έπιασε όλα και κέρδισε 2.607,74€.

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Νέα αναβολή από Μπιτσαξή!

Μπορεί η Σούπερ Λίγκα να είχε ανακοινώσει ότι ο αγώνας ΑΕΚ-ΟΦΗ θα διεξαχθεί την Κυριακή αλλά ο Παναγιώτης Μπιτσαξής αποφάσισε και ανακοίνωσε την αναβολή... επ' αόριστον!
Η σχετική ανακοίνωση της ΓΓΑ αναφέρει τα ακόλουθα.«Μετά από εισήγηση της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Πάνος Μπιτσαξής, αποφάσισε την εκ νέου αναβολή του αγώνα της 22ης Αγωνιστικής της Super League, μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ – ΟΦΗ, που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012, στο ΟΑΚΑ και κατόπιν νέου ορισμού από τη Super League, την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012 στο ΟΑΚΑ.
Η εισήγηση της Αστυνομίας προς τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού έχει ως εξής:
ΣΧΕΤ:
α) Υπ’ αριθμ. 27 από 17-02-2012 απόφασή σας.
β) Υπ’αριθμ. 1003/1260-β από 17-02-2012 έγγραφό μας.
Σε συνέχεια ανωτέρω σχετικών, όπως γνωρίζετε, η διοργανώτρια αρχή SUPER LEAGUE, προσδιόρισε την διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα, μεταξύ των ομάδων «Α.Ε.Κ. -Ο.Φ.Η», για αύριο Κυριακή 19-02-2012 και ώρα 17:15 στο Ο.Α.Κ.Α.
Επειδή αφενός μεν οι λόγοι που σας γνωρίσαμε με το ανωτέρω έγγραφό μας, εξακολουθούν να υφίστανται και αφετέρου δεν είναι δυνατή η διάθεση αστυνομικών δυνάμεων για την λήψη των αναγκαίων μέτρων κατά την τέλεση του εν λόγω αγώνα, καθόσον είναι ήδη δεσμευμένες και διατεθειμένες σε προγραμματισμένες σημαντικές εκδηλώσεις- υποχρεώσεις της ιδίας ( συγκεντρώσεις στο κέντρο της πόλης, λοιπές αθλητικές συναντήσεις κλπ), προτείνουμε για τους ίδιους λόγους, την εκ νέου αναβολή της εν λόγω αθλητικής συνάντησης.
Η Απόφαση του κ. Μπιτσαξή αναφέρει τα εξής:
Αναβάλλεται μετά από εισήγηση της Αστυνομίας, ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ - ΟΦΗ για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, που είχε προγραμματιστεί για το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012, στο ΟΑΚΑ, αναβλήθηκε με την υπ’ αριθμ. 27/17-2-2012 απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού και ορίστηκε εκ νέου από τη Super League, για τις 19 Φεβρουαρίου 2012, στο ΟΑΚΑ και ώρα 17:15. Οι λόγοι της νέας αυτής αναβολής, καταγράφονται στην εισήγηση της Αστυνομίας, την οποία κάνουμε αποδεκτή, διότι αφ’ ενός εξακολουθούν και υφίστανται τα δεδομένα που οδήγησαν στην χτεσινή απόφασή μας, αλλά και περαιτέρω την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012 η Αστυνομία δεν είναι σε θέση για λόγους επιχειρησιακού προγραμματισμού της, να διαθέσει τις απαραίτητες δυνάμεις για την τήρηση της δημόσιας τάξης στο ΟΑΚΑ.
Συντρέχουν επομένως άκρως σοβαροί λόγοι διαφύλαξης της δημόσιας τάξης, που επιβάλλουν την παραπάνω αναβολή. Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής του παραπάνω αγώνα, θα καθορισθεί σύμφωνα με το νόμο από τη διοργανώτρια αρχή».
Τι είχε γίνει νωρίτερα...
Έπειτα από πιέσεις των δύο ομάδων, οι αρμόδιοι φορείς αποφάσισαν αρχικά, το πρωί του Σαββάτου, να γίνει το ματς την Κυριακή στις 17:15. Από την πλευρά της η αστυνομία δεν ήταν τελείως αντίθετη. Σύμφωνα με πληροφορίες, το μεγάλο πρόβλημα των αρχών στο ζήτημα ήταν ότι θεωρούσαν πως δεν υπάρχει ο απαιτούμενος χρόνος για να γίνει γνωστή η χθεσινή απόφαση να γίνει χωρίς την παρουσία οπαδών της ΑΕΚ από την στιγμή που δεν σφράγισε τα εισιτήρια.
Η σχετική ανακοίνωση της Superleague ανέφερε: «Ανακοινώνεται ότι σε συνέχεια απαγόρευσης διεξαγωγής του αγώνα ΑΕΚ-ΟΦΗ από τη ΓΓΑ, ο αγώνας ορίζεται να διεξαχθεί την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 17:15».
Ενδεικτικό της κατάστασης και της σύγχυσης που που επικρατεί είναι και το λάθος της διοργανώτριας αρχής που μπέρδεψε τις ημερομηνίες κάνοντας λόγο για Κυριακή 18 Φεβρουαρίου.

www.gazzetta.gr

Μπάχαλο με το ΑΕΚ-ΟΦΗ!


Η Σούπερ Λίγκα ανακοίνωσε ότι το ΑΕΚ - ΟΦΗ θα διεξαχθεί την Κυριακή (19/2, 17:15), όμως νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι η φαρσοκωμωδία δεν έχει τέλος, αφού τελικά μπορεί να μην γίνει το ματς.

Έπειτα από πιέσεις των δύο ομάδων, οι αρμόδιοι φορείς αποφάσισαν να γίνει το ματς την Κυριακή στις 17:15. Από την πλευρά της η αστυνομία δεν είναι τελείως αντίθετη. Σύμφωνα με πληροφορίες, το μεγάλο πρόβλημα των αρχών στο ζήτημα ήταν ότι θεωρούσαν πως δεν υπάρχει ο απαιτούμενος χρόνος για να γίνει γνωστή η χθεσινή απόφαση να γίνει χωρίς την παρουσία οπαδών της ΑΕΚ από την στιγμή που δεν σφράγισε τα εισιτήρια.

Η σχετική ανακοίνωση της Superleague αναφέρει: «Ανακοινώνεται ότι σε συνέχεια απαγόρευσης διεξαγωγής του αγώνα ΑΕΚ-ΟΦΗ από τη ΓΓΑ, ο αγώνας ορίζεται να διεξαχθεί την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 17:15».

Ενδεικτικό της κατάστασης και της σύγχυσης που που επικρατεί είναι και το λάθος της διοργανώτριας αρχής που μπέρδεψε τις ημερομηνίες κάνοντας λόγο για Κυριακή 18 Φεβρουαρίου.

www.gazzetta.gr

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Αναβλήθηκε το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ!


Μετά από εισήγηση της Αστυνομίας και υπό το φόβο επεισοδίων το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ αναβλήθηκε οριστικά. Ανακοίνωση εξέδωσε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Η αδυναμία της ΠΑΕ ΑΕΚ να σφραγίσει εισιτήρια στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, μετά από διαβουλεύσεις του προέδρου Ανδρέα Δημητρέλου και του κ. Μπιτσαξή, πάρθηκε η απόφαση για αναβολή του αγώνα υπό τον φόβο επεισοδίων, μετά και την εισήγηση της Αστυνομίας.

Η ξεφτίλα για την ΑΕΚ ολοκληρώθηκε με μεγαλειώδη τρόπο. Η ανικανότητα των (α)μέτοχων να δώσουν το συγκλονιστικό ποσό των 170 χιλιάδων, έμεινε στην ιστορία του συλλόγου.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού:


ΑΘΗΝΑ 17 Φεβρουαρίου 2012


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Μετά από εισήγηση της Ελληνικής Αστυνομίας και σύμφωνη γνώμη της ΔΕΑΒ, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Πάνος Μπιτσαξής αποφάσισε την αναβολή του αγώνα της 22ης Αγωνιστικής της Super League, μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ – ΟΦΗ, που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012, στο ΟΑΚΑ.


Η εισήγηση της Αστυνομίας προς τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού έχει ως εξής:

«Όπως γνωρίζετε, το Σάββατο 18-2-2012 και ώρα 17.15, είναι προγραμματισμένη, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της «Superleague», η διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ – ΟΦΗ.

Επειδή μέχρι και σήμερα 17-2-2012 και ώρα 21.00 , η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν κατόρθωσε λόγω οικονομικών προβλημάτων, να σφραγίσει τα εισιτήρια και να τα διαθέσει στους φιλάθλους της, υπάρχουν βάσιμες πληροφορίες ότι οι φίλαθλοι αυτής θα αντιδράσουν δυναμικά προσερχόμενοι στο ΟΑΚΑ και θα επιδιώξουν να εισέλθουν εντός δια της βίας. Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα δημιουργήσουν επεισόδια στην αστική περιοχή.


Κατόπιν των ανωτέρω, προτείνουμε για λόγους δημόσιας τάξης και ασφάλειας την αναβολή της εν λόγω αθλητικής συνάντησης.»


Η Απόφαση του κ. Μπιτσαξή αναφέρει τα εξής:


«Γίνεται δεκτή η εισήγηση της Αστυνομίας με το δεδομένο ότι μέχρι την ώρα σύνταξης της παρούσας Απόφασης (22.00), οι φίλαθλοι της ΑΕΚ δεν έχουν ενημερωθεί για την αδυναμία έκδοσης εισιτηρίων, με αποτέλεσμα να υπάρχει σύγχυση με σφοδρή πιθανότητα την προσέλευση οπαδών, την δημιουργία αντεγκλήσεων, με πρόδηλο κίνδυνο εκ των ως άνω αιτιών να προκληθούν εκτεταμένα επεισόδια. Κατόπιν αυτών αναβάλλεται η διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Α΄ Εθνικής κατηγορίας (Super League), μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ – ΟΦΗ, που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012, στο ΟΑΚΑ, για άκρως σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης. Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής του ανωτέρω αγώνα θα καθοριστεί σύμφωνα με το Νόμο, από την Διοργανώτρια Αρχή.»


www.sport24.gr

ΤΖΑΚ ΠΟΤ σε ΛΟΤΤΟ, ΤΖΟΚΕΡ, ΠΡΟΤΟ




2.200.000€ θα μοιράσει το ΛΟΤΤΟ στους νικητές της πρώτης κατηγορίας.Κατάθεση δελτίων μέχρι το Σάββατο 18/02 στις 20.30.

1.200.000€ θα μοιράσει το ΤΖΟΚΕΡ στους νικητές της πρώτης κατηγορίας ενώ το ΠΡΟΤΟ δίνει 750.000 €. Κατάθεση δελτίων μέχρι την Κυριακή 19/02 στις 20.30.

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

ΟΠΑΠ: Το Σεπτέμβριο τα «φρουτάκια»


Την έναρξη λειτουργίας των νέων αιθουσών, κατά πάσα πιθανότητα θα την προλάβει η ιδιωτικοποίηση του 29% του ΟΠΑΠ.

Συνεχίζονται οι επαφές μεταξύ ΟΠΑΠ και πρακτόρων για τον τρόπο που θα αναπτυχθεί το νέο παιχνίδι της εταιρείας, τα «φρουτάκια». Από την πλευρά του ΟΠΑΠ τονίζεται ότι αναμένεται να εκφραστεί το ενδιαφέρον και οι προτάσεις των πρακτόρων όπως και να εκδοθεί ο Κανονισμός του Παιχνιδιού. Ακολούθως θα ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις με τις εταιρείες που θα προμηθεύσουν τα μηχανήματα τα οποία η εταιρεία πρόκειται να μισθώσει. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της εταιρείας το νωρίτερο δυνατό που αναμένεται να μπουν σε λειτουργία οι νέες αίθουσες με τα Vlt's θα ήταν το Φθινόπωρο.

Την έναρξη λειτουργίας των νέων αιθουσών, κατά πάσα πιθανότητα θα την προλάβει η ιδιωτικοποίηση του 29% του ΟΠΑΠ η οποία, όπως υποστήριξε στο Bloomberg ο επικεφαλής του Οργανισμού Γιάννης Σπανουδάκης, είναι ευθύνη του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδωτικής Περιουσίας του Δημοσίου. Σημείωσε πως οι μετοχές έχουν ήδη μεταβιβαστεί στο Ταμείο το οποίο είναι αρμόδιο και ότι το Μνημόνιο προβλέπει τη διάθεση του «πακέτου» το 2012. Αναφορικά με την κατάσταση στην Ελλάδα, ο κ. Σπανουδάκης εκτίμησε ότι οι επόμενοι μήνες θα είναι δύσκολοι. Τόνισε ότι σημασία για τις επιχειρήσεις έχει να υπάρξει σταθερότητα, να γνωρίζουν ποιο θα είναι το φορολογικό και το θεσμικό πλαίσιο και να μην υπάρχουν διαρκείς αλλαγές.

Συνάντηση
Εν τω μεταξύ σήμερα αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση μεταξύ της Ομοσπονδίας Πρακτόρων και του σωματείου εργαζομένων της ΟΠΑΠ με θέμα την επερχόμενη ιδιωτικοποίηση.

Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί συνάντηση μεταξύ της Ομοσπονδίας Πρακτόρων και της διοίκησης για την αναβάθμιση του παιχνιδιού «Πάμε Στοίχημα», με στόχο την ενδυνάμωσή του και την αύξηση της ανταγωνιστικότητάς του. Η επίτευξη μιας συμφωνίας μεταξύ ΟΠΑΠ και πρακτόρων θα ήταν ιδιαίτερα σημαντική τόσο για το ξεκίνημα του ζωντανού στοιχηματισμού όσο για την έναρξη λειτουργίας της προπληρωμένης κάρτας με την οποία θα ήταν εφικτός ο στοιχηματισμός από απόσταση.

πηγή: www.imerisia.gr

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Aναβολές αγώνων Σαββατοκύριακου 11-12/02


Αρκετές οι αναβολές σε διάφορες ευρωπαικές χώρες και αυτό το Σαββατοκύριακο.
Οι αγώνες που είναι προσωρινά φραγμένοι είναι οι εξής(θα υπάρχει ανανέωση του κειμένου εφόσον αναβάλλονται και άλλοι αγώνες):

217-220-221-222-224-231-250-254-256-260-261-263-264-265-266-268-269-270-272-273-274-275-276-
277-279-280-285-286-287-288-289-291-292-293

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

ΤΖΑΚ ΠΟΤ σε ΛΟΤΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ,ΠΡΟΤΟ




1.800.000€ για τους νικητές της πρώτης κατηγορίας στο ΛΟΤΤΟ.

1.600.000€ για τους νικητές της πρώτης κατηγορίας στο ΤΖΟΚΕΡ.

700.000€ για τους νικητές της πρώτης κατηγορίας στο ΠΡΟΤΟ.

Κατάθεση δελτίων για ΛΟΤΤΟ μέχρι Τετάρτη 8/2 στις 20.30 και για ΤΖΟΚΕΡ-ΠΡΟΤΟ μέχρι Πέμπτη 9/2 στις 20.30.

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Αλλαγή στις μέρες κληρώσεων του Λαικού Λαχείου



Λόγω του ψύχους μεταβάλλονται οι ημερομηνίες κληρώσεων του Λαικού Λαχείου για τις 2 επόμενες εβδομάδες.Έτσι η 6η κλήρωση μεταφέρεται για την Πέμπτη 9/2/11 και η 7η κλήρωση θα γίνει την Τετάρτη 15/2/11.

Aναβολές αγώνων λόγω κακοκαιρίας (update 04/02 ώρα 14.00)







Λόγω της μεγάλης κακοκαιρίας που πλήττει πολλές χώρες της Ευρώπης έχουν αναβληθεί τα εξής ματς.



ΣΑΒΒΑΤΟ
219-222-226-229-232-237-238257-258-261-262-263-264-265-266-268-269-
271-272-273-274-275-276-278-279-280-281-282-287-291-292-293-294-295-296-
300-329

ΚΥΡΙΑΚΗ
352-366-368-413


Θα υπάρξει ανανέωση εφόσον αναβληθούν κι άλλα ματς.