Καλωσήρθατε στο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών ΚΑΡΑΜΟΥΤΑΣ που λειτουργεί με επιτυχία εδώ και 25 χρόνια στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.Παίξτε καθημερινά από τις 08.00 το πρωί ως τις 11 το βράδυ όλα τα παιχνίδια ΠΡΟΠΟ,ΛΟΤΤΟ,ΠΡΟΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ,ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ,SUPER 3,EXTRA5,ΛΑΧΕΙΑ ,ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ,ΚΙΝΟ , MONITOR GAMES (RACES),VIRTUAL SPORTS και ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE σε έναν άνετο χώρο.Στο πρακτορείο εξοφλούνται επίσης λογαριασμοί ΔΕΗ,ΟΤΕ/COSMOTE,ΕΥΑΘ,WIND,NOVA,CYTA,VODAFONE και Φυσικό Αέριο .



Eπικοινωνήστε ηλεκτρονικά μαζί μας μέσω του email : praktoreiokaramoutas@gmail.com ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.



AΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤV

powered by στοιχημα

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

ΤΣΙΜΠΙΔΑΣ : TO EURO ΘΑ ΠΑΙΧΤΕI ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡEIΑ!


Την Παρασκευή 8 Ιουνίου ξεκινάει η τελική φάση του EURO 2012, ξεκινάει τις υποχρεώσεις της σε αυτή τη διοργάνωση κι η Εθνική μας ομάδα, ξεκινάει όμως και στα Πρακτορεία της ΟΠΑΠ το ζωντανό στοίχημα, το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE, δηλαδή με άλλα λόγια, η δυνατότητα να στοιχηματίζεις κατά την εξέλιξη των αγώνων! Όσοι πιστεύουν πως τα τελικά του EURO 2012 θα παιχτούν στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας μάλλον κάνουν λάθος! Το EURO 2012 θα παιχτεί στα Πρακτορεία και θα εξηγήσω αμέσως παρακάτω το πώς και το γιατί!

Πλέον οι Παίκτες του στοιχήματος, κατά τη διάρκεια του ζωντανού στοιχηματισμού, δεν θα χρειάζεται να περιμένουν τη λήξη των αγώνων για να πληρωθούν! Θα εξαργυρώνουν τα δελτία τους αμέσως μετά την επαλήθευση της πρόβλεψής τους και φυσικά, δεν θα τρέχουν με την ψυχή στο στόμα για να προλάβουν την έναρξη κάθε παιχνιδιού, καθώς οι αρχικές αποδόσεις στο ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE θα είναι ίδιες με τις αποδόσεις που ίσχυαν και λίγο πριν την έναρξη των αγώνων.


Δυστυχώς, μέχρι χθες Δευτέρα το μεσημέρι που γράφονταν αυτές οι γραμμές, δεν είχα στα χέρια μου κάποια επίσημη ανακοίνωση της ΟΠΑΠ για το πώς ακριβώς θα παιχτεί το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες θα μπορούμε να στοιχηματίσουμε φυσικά στο τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, στο αποτέλεσμα ημιχρόνου, στο under/over, στο ποια ομάδα θα πετύχει το επόμενο γκολ κτλ.

Εκείνα όμως που είναι σίγουρα είναι δύο πράγματα! Το ένα είναι πως κατά τη διάρκεια της τελικής φάσης του EURO 2012 κάθε δελτίο αξίας ίσης ή και μεγαλύτερης των τριών ευρών θα συμμετέχει στην αυτόματη κλήρωση της άμεσης νίκης! Συνολικά, 780 τυχεροί θα κερδίσουν από 500 ευρώ κι άλλοι 9.500(!!!) τυχεροί θα κερδίσουν από 50 ευρώ! Και το δεύτερο που είναι σίγουρο είναι το γεγονός πως οι Παίκτες του στοιχήματος από την Παρασκευή και κάθε μέρα, θα κλείνουν ραντεβού στα Πρακτορεία της γειτονιάς τους!

Στο φύλλο της ερχόμενης Παρασκευής, θα σας έχω όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες για το πώς θα παίζεται το νέο παιχνίδι και φυσικά όλα όσα χρειάζεται ένας Παίκτης για να συμμετέχει με επιτυχία μάλιστα στο ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE!

Δεν υπάρχουν σχόλια: