Καλωσήρθατε στο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών ΚΑΡΑΜΟΥΤΑΣ που λειτουργεί με επιτυχία εδώ και 25 χρόνια στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.Παίξτε καθημερινά από τις 08.00 το πρωί ως τις 11 το βράδυ όλα τα παιχνίδια ΠΡΟΠΟ,ΛΟΤΤΟ,ΠΡΟΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ,ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ,SUPER 3,EXTRA5,ΛΑΧΕΙΑ ,ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ,ΚΙΝΟ , MONITOR GAMES (RACES),VIRTUAL SPORTS και ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE σε έναν άνετο χώρο.Στο πρακτορείο εξοφλούνται επίσης λογαριασμοί ΔΕΗ,ΟΤΕ/COSMOTE,ΕΥΑΘ,WIND,NOVA,CYTA,VODAFONE και Φυσικό Αέριο .



Eπικοινωνήστε ηλεκτρονικά μαζί μας μέσω του email : praktoreiokaramoutas@gmail.com ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.



AΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤV

powered by στοιχημα

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Τέσσερα νέα παιχνίδια από τον ΟΠΑΠ τον Ιούνιο


ΤO ενδιαφέρον του ΟΠΑΠ για επέκταση στο online gaming σε διεθνές επίπεδο επανέλαβε η διοίκηση του οργανισμού σε τηλεδιάσκεψη με τους αναλυτές, προσθέτοντας ότι την επόμενη εβδομάδα θα επιλέξει τους συμβούλους που θα συμβάλουν στην κίνηση αυτή.

Η διοίκηση του ΟΠΑΠ επανέλαβε το ενδιαφέρον της για συμμετοχή στη διαγωνιστική διαδικασία για τα κρατικά λαχεία και το ξυστό. Παράλληλα, σημείωσε ότι τα πρώτα αποτελέσματα από την καθιέρωση των νέων monitor games στα πρακτορεία είναι θετικά, προσθέτοντας ότι δεν διαφαίνονται τάσεις "κανιβαλισμού" ως προς τα άλλα παιχνίδια του ΟΠΑΠ. Ωστόσο, σημείωσε ότι είναι ακόμη πολύ νωρίς για να δώσει ένα guidance αναφορικά με τα προσδοκώμενα έσοδα.

Επίσης, η διοίκηση του ΟΠΑΠ σημείωσε ότι από τον Ιούνιο αναμένεται να μπουν στα πρακτορεία τέσσερα νέα παιχνίδια. Τέλος, ο οργανισμός πρόκειται να προχωρήσει στην κυκλοφορία prepaid cards, τις οποίες θα μπορούν να αγοράζουν οι παίκτες και να έχουν τη δυνατότητα να ποντάρουν online ακόμη και μετά το κλείσιμο των πρακτορείων, μια κίνηση ωστόσο για την οποία θα απαιτηθεί σχετική υπουργική έγκριση.

πηγή: www.express.gr

H Kλήρωση του ΛΟΤΤΟ την Πέμπτη


Λόγω της σημερινής 24ωρης απεργίας των υπαλλήλων της ΟΠΑΠ Α.Ε (όχι των πρακτορείων) η κλήρωση του ΛΟΤΤΟ της Τετάρτης μεταφέρεται και θα γίνει την Πέμπτη στις 20.50 μαζί με τις κληρώσεις ΤΖΟΚΕΡ και ΠΡΟΤΟ.Κατάθεση δελτίων μέχρι την Πέμπτη στις 20.30.

Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Το βλεπες ότι θα σκοράρει ο Μέσι... το παιξες??




Το επόμενο Σάββατο 28 Μαίου διεξάγεται στο Γουέμπλει του Λονδίνου ο μεγάλος τελικός του Champions League μεταξύ Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το ποιος θα κάτσει στο θρόνο του πρωταθλητή Ευρώπης για το 2011 διαδεχόμενος την Ίντερ.
Από σήμερα στο κουπόνι του ΟΠΑΠ υπάρχουν όλα τα βασικά και ειδικά στοιχήματα για να ποντάρετε πάνω στο μεγάλο αυτό γεγονός στα πρακτορεία.Τα προσφερόμενα στοιχήματα είναι:
-Τελικό αποτέλεσμα
-Ημίχρονο-τελικό
-Αποτέλεσμα α' ημιχρόνου
-Σύνολο τερμάτων
-Under/Over
-Διπλη ευκαιρία
-Goal/No Goal
-Πρώτος παίκτης που θα σκοράρει
-Σκόρερ οποιουδήποτε τέρματος( Any time scorer)
-Συνολικός αριθμός κόρνερ
-Πότε θα επιτευχθεί το πρώτο τέρμα
-Τρόπος κατάκτησης του κυπέλλου

To παιχνίδι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη ΝΕΤ και από το ERT HD το ψηφιακό κανάλι με κορυφαία ποιότητα ήχου και εικόνας.

Βέβαια σε κάτι τέτοια ματς η πεμπτουσία του στοιχήματος θα ήταν και ένα καλό live betting για πονταρίσματα την ώρα του αγώνα που ακόμα ο ΟΠΑΠ δεν ετοιμάστηκε να κάνει έστω και στο ημίχρονο του αγώνα όπως έκανε στο περσινό μουντιάλ.


Ας νικήσει ο καλύτερος και πολλά κέρδη στους παίκτες!

Kαλοκαιρινή Άμεση νίκη στο ΚΙΝΟ


Για 3 περιόδους το δημοφιλές αριθμοπαιχνίδι του ΟΠΑΠ θα μοιράσει 4.500.000€ επιπλέον στους παίκτες του μόνο με την κατάθεση ενός δελτίου.

Συνολικά 1.740.000 παίκτες του ΚΙΝΟ θα έχουν την ευκαιρία, στην διάρκεια τριών συγκεκριμένων 10ημέρων – το πρώτο από τα οποία αρχίζει να μετρά από την προσεχή Παρασκευή, 27 Μαΐου – να μοιραστούν συνολικά 4,5 εκατ. ευρώ.

Πρόκειται για ποσό που προέρχεται από τα αδιάθετα κέρδη και τα οποία σύμφωνα με τον κανονισμό της ΟΠΑΠ Α.Ε. πρέπει να διατίθενται στους παίκτες των παιχνιδιών της.

Τα χρήματα αυτά θα διατεθούν με το σύστημα της «Άμεσης Νίκης», δηλαδή της τυχαίας και αυτόματης κλήρωσης, καταγραφής της ένδειξης νίκης και της ταυτόχρονης αναγραφής του ποσού που κερδίζει ο παίκτης (από 2 έως και 10 ευρώ), κατά την επικύρωση των δελτίων του ΚΙΝΟ, με την προϋπόθεση ότι το δελτίο θα είναι αξίας ίσης ή μεγαλύτερης του ενός ευρώ. Τα κέρδη θα καταβάλλονται αμέσως από το πρακτορείο.

Ειδικότερα, η «Άμεση Νίκη» θα ισχύσει για τα δελτία τα οποία θα κατατεθούν τις εξής τρεις περιόδους:

· από 27/05/2011 έως και 5/06/2011,

· από 17/06/2011 έως και 26/06/2011 και

· από 8/07/2011 έως και 17/07/2011

Ως προς την κατανομή του ποσού προβλέπονται τα εξής:

ΠΟΣΟ

ΠΛΗΘΟΣ ΝΙΚΗΤΩΝ

ΣΥΝΟΛΟ

€ 10

20.000

€ 200.000

€ 5

60.000

€ 300.000

€ 2

500.000

€ 1.000.000

ΣΥΝΟΛΑ

580.000

€ 1.500.000

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΙ ΤΩΝ 3ων ΠΕΡΙΟΔΩΝ

1.740.000

€ 4.500.000

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Βία στα γήπεδα δεν υπάρχει μόνο στην Ελλάδα


Για να μην λέμε ότι μόνο στην Ελλάδα και στα γήπεδα της γίνονται κάθε χρόνο έκτροπα/επεισόδια κλπ. αυτό το Σαββατοκύριακο οι φίλοι μας οι Αργεντίνοι και οι Αυστριακοί ήρθαν να δηλώσουν παρών στην οπαδική καφρίλα όταν ένα αποτέλεσμα της ομάδας τους στραβώσει.
Στην Αργεντινή στο πρώτο βίντεο στο ματς Ουρακάν-Εστουδιάντες η φιλοξενούμενη προηγήθηκε 0-2 στο ημίωρο και αυτό στάθηκε αφορμή να ξεκινήσει πετροπόλεμος μεταξύ των οπαδών ειδικά της γηπεδούχου ομάδας η οποία κινδυνεύει με υποβιβασμό.Το ματς διεκόπη οριστικά και την τύχη του θα αποφασίσει η ομοσπονδία.
Στην Αυστρία στο δεύτερο βίντεο την Κυριακή στο τοπικό ντέρμπι Ραπίντ Βιέννης-Αούστρια Βιέννης η φιλοξενούμενη που κυνηγάει τον τίτλο προηγήθηκε με 0-2 στο ημίωρο απέναντι στην μισητή αλλά αδιάφορη βαθμολογικά συμπολίτισσα.Μετα το δεύτερο γκολ εισέβαλλαν στον αγωνιστικό χώρο οπαδοί της γηπεδούχου και ξεκίνησαν μεγάλης έκτασης επεισόδια με τις αστυνομικές δυνάμεις.Το ματς φυσικά διεκόπη οριστικά και την τύχη του θα αποφασίσει η πειθαρχική επιτροπή της λίγκας.
Στο κουπόνι του στοιχήματος του ΟΠΑΠ σύμφωνα με τον ισχύοντα κανονισμό εφόσον ένα ματς διακόπτεται οριστικά στο πρώτο ημίχρονο τότε δίνεται ως μονάδα και έτσι θα δοθούν και τα 2 αυτά παιχνίδια.



Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Εθνικό Λαχείο



Κυκλοφόρησε η καινούρια έκδοση του Εθνικού Λαχείου .Πρώτη κλήρωση 26-27 Μαίου 2011 - Έξι ανανεώσεις,διάρκεια μέχρι και τον Αύγουστο του 2011.Στο πρακτορείο μας μπορείτε να βρείτε διάφορα νούμερα σε 5άδες και 10άδες και να συμμετάσχετε σε όλες τις διαδοχικές κληρώσεις.

Καινούρια επιτυχία στο ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ



Παίκτης του πρακτορείου έπαιξε 5 αγώνες σε δελτίο των 30€ και κέρδισε 1.180,78€.

Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

Νέα επιτυχία στο ΚΙΝΟ



Παίκτης του ΚΙΝΟ έπαιξε 4 συνδυασμούς αριθμών για 1 κλήρωση , ο ένας συνδυασμός του έδωσε 8 στα 9 και κέρδισε 1760 €.

Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Μέχρι τον Σεπτέμβριο έρχεται από τον ΟΠΑΠ το Live Bet


Μέχρι τον Σεπτέμβριο έρχεται από τον ΟΠΑΠ το «Zωντανό Στοίχημα»

To «Zωντανό Στοίχημα (Live Bet)» υποσχέθηκε να φέρει μέχρι τον ερχόμενο Σεπτέμβριο ο ΟΠΑΠ. Σύμφωνα με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του Οργανισμού κ. Γ. Σπανουδάκη, o νέος τρόπος στοιχηματισμού έρχεται για να αναζωογονήσει τις πωλήσεις του Oργανισμού, οι οποίες, όπως εκτίμησε, θα είναι μειωμένες σε σχέση με την περασμένη χρονιά. Πάντως, πρέπει να σημειωθεί ότι οι συζητήσεις για την εισαγωγή του «Ζωντανού Στοιχήματος» έχουν ξεκινήσει εδώ και πολλά χρόνια στον ΟΠΑΠ, χωρίς, ωστόσο, αυτό να έχει επιτευχθεί.

Η κάμψη των εσόδων πρέπει να είναι μεγάλη στο α΄ τρίμηνο του έτους, καθώς ο Oργανισμός μοιάζει να «θυσιάζει» τα κέρδη του έναντι της διατήρησης των πωλήσεων. Είναι ενδεικτικό ότι στους τελικούς αγώνες της Ευρωλίγκας Μπάσκετ που διοργανώθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο, η απόδοση (pay-out) στους παίκτες απογειώθηκε στο 92,5%, μειώνοντας δραστικά το περιθώριο κέρδους του. Συνήθως ο ΟΠΑΠ αποδίδει στους παίκτες του το 67% - 73% του ποσού που στοιχηματίζεται, στο οποίο αν προστεθεί η προμήθεια των πρακτόρων, το περιθώριο κέρδους κυμαίνεται μεταξύ 25% - 19%. Ο κ. Σπανουδάκης, μιλώντας το περασμένο Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη, ανέφερε ότι τα ταμειακά διαθέσιμα του Oργανισμού σήμερα ανέρχονται σε 818 εκατ. ευρώ. Από αυτά ο ΟΠΑΠ θα διαθέσει 300 εκατ. ευρώ με τη μορφή (τελικού) μερίσματος στους μετόχους του και επομένως, το υπόλοιπο ποσό δύσκολα θα καλύψει τον στόχο της κυβέρνησης ύψους 700 εκατ. ευρώ ως έσοδα από τυχερά παιχνίδια.

πηγή http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_art ... 011_441525

Τρίτη 10 Μαΐου 2011

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΕ ΕUROVISION 2011


Kυκλοφόρησε σήμερα στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ το ειδικό κουπόνι με τα ειδικά στοιχήματα για τον διαγωνισμό της EUROVISION 2011 στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας. Μπορείτε να δείτε το κουπόνι εδώ . Τα διαθέσιμα στοιχήματα αφορούν το νικητή του 1ου ημιτελικού που θα γίνει σήμερα Τρίτη στις 22.00,το νικητή του 2ου ημιτελικού που θα γίνει την Πέμπτη στις 22.00,το ποια χώρα θα είναι μέσα στην πρώτη τετράδα του τελικού,τη θέση της Ελλάδας στον τελικό και φυσικά το ποια χώρα θα είναι ο νικητής του τελικού που θα γίνει το Σάββατο στις 22.00.Οι μεταδόσεις του διαγωνισμού θα είναι ζωντανά από τη ΝΕΤ.
Η Ελλάδα εκπροσωπείται φέτος από τον Λουκά Γιώρκα και τον Stereo Μike με ένα ροκ ζειμπέκικο το Watch my dance.

Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕ ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΚΟΥΠΟΝΙ




Μια νέα προωθητική ενέργεια για όλα τα παιχνίδια έρχεται να προσθέσει σε λίγες μέρες η ΟΠΑΠ Α.Ε. για την ενδυνάμωση των παιχνιδιών της μέσα από τα πρακτορεία.Θα γίνει διανομή δωρεάν προτυπωμένων κουπονιών αξίας €5 το καθένα(όπως στην εικόνα) τα οποία θα φέρουν ειδικό barcode που θα διαβάζεται από τις τερματικές μηχανές των πρακτορείων.Το δελτίο που θα καταθέσει ο παίκτης προκειμένου να κάνει χρήση του εκπτωτικού κουπονιού θα πρέπει να είναι αξίας ίσης ή μεγαλύτερης των €5.Από την αξία του κατατιθέμενου δελτίου θα αφαιρείται άμεσα το ποσό των €5.Τα κουπόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν για όλα τα παιχνίδια της ΟΠΑΠ Α.Ε. εκτός των παιχνιδιών GO LUCKY.



Kάθε κουπόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ένα μόνο δελτίο.Η σχέση δηλαδή είναι 1:1 (1 κουπόνι-1 δελτίο).Αν υπάρχουν πολλά κουπόνια,αυτά πρέπει να χρησιμοποιηθούν σταδιακά για κάθε ζευγάρι (κουπόνι-δελτίο-επικύρωση).Φυσικά δε θα είναι δυνατή η ακύρωση δελτίου που παίχθηκε με την χρήση του εκπτωτικού κουπονιού συμμετοχής.


UPDATE 13/5: H διανομή των κουπονιών ξεκινάει αυτές τις μέρες προς τους παίκτες , θα γίνει σε έντυπα κυρίως μέσα εκτός πρακτορείων και η ισχύς εξαργύρωσης των κουπονιών ορίζεται από 15/5 έως 19/6.

Έρχεται νέα προωθητική ενέργεια στο ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ



Περισσότερες λεπτομέρειες σήμερα στα πρακτορεία ΟΠΑΠ και εδώ στο site του πρακτορείου ΚΑΡΑΜΟΥΤΑΣ.

Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Νέα ψηφοφορία στο blog με θέμα τα νέα παιχνίδια



Στην αριστερή στήλη του blog θα βρείτε μια νέα ψηφοφορία για να καταθέσετε τη δική σας γνώμη από τις 4 έτοιμες απαντήσεις για τα νέα παιχνίδια του ΟΠΑΠ, τα RACES (κυνοδρομίες) και τα GO LUCKY GAMES.Mέχρι τέλος Μαίου κάντε κλικ και διαμορφώστε το αποτέλεσμα στην έρευνα.

ΤΖΑΚ ΠΟΤ σε ΛΟΤΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ,ΠΡΟΤΟ





€ 1.500.000 τουλάχιστον θα μοιραστούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση της ΤΕΤΑΡΤΗΣ 04/05/2011 μετά το ΤΖΑΚ-ΠΟΤ που σημειώθηκε κατά τη διαλογή της 1180ης κλήρωσης του ΛΟΤΤΟ.


€ 1.200.000 τουλάχιστον θα μοιραστούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση της ΠΕΜΠΤΗΣ 05/05/2011 μετά το ΤΖΑΚ-ΠΟΤ που σημειώθηκε κατά τη διαλογή της 1180ης κλήρωσης του ΤΖΟΚΕΡ.


€ 500.000 τουλάχιστον θα μοιραστούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση της ΠΕΜΠΤΗΣ 05/05/2011 μετά το ΤΖΑΚ-ΠΟΤ που σημειώθηκε κατά τη σημερινή διαλογή της 1180ης κλήρωσης του ΠΡΟΤΟ.